Jiraskovo Namesti, Prag 1 - (10 lejligheder)

 

I denne bygning råder vi over 4 typer lejligheder "Model Extra Stor", 4 lejligheder "Model Medium" og 2 lejligheder "Model Stor" samt den fine "Duplex". Alle lejligheder er moderne møbleret. Ejendommen ligger ved flodbredden tæt på den berømte "Dansende Bygning" (Ginger & Fred) - og der er elevator i ejendommen.

Der er internet adgang.

 

Model Extra Stor lejlighederne er på 155 kvadratmeter og har plads til op til 10 personer. Beboelsen består af 3 soveværelser med dobbelt- og enkeltsenge. Det ene af soveværelserne er indrettet som stue med sovesofa og spisepladser, TV. Der er fuldt udstyret køkken (dog uden ovn) samt badeværelse med kar og WC. Ekstra enkeltsenge kan tilføjes efter aftale.

 

Model Medium er på 82 kvadratmeter og har plads til op til 6 personer. Hver lejlighed består af 2 soveværelser med i alt 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Det ene af disse soveværelser er desuden indrettet som stue med sovesofa og spisepladser, TV, fuldt udstyret køkken (dog uden ovn) samt badeværelse med kar og WC. Ekstra enkeltsenge kan tilføjes efter aftale.

 

Model Stor er på 105 kvadratmeter og har plads til op til 9 personer. Hver lejlighed består af 2 soveværelser med i alt 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge, en stue/soveværelse med 3 senge, sovesofa og , TV, fuldt udstyret køkken (uden ovn) med spisepladser samt badeværelse med kar og WC. Ekstra enkeltsenge kan tilføjes efter aftale.

 

Duplex Stor befinder sig i toppen af den smukke bygning (på 6. sal). Denne lejlighed har 3 små balkoner, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt. Der er desuden et ekstra badeværelse. Lejligheden er i to etager - på øverste etage finder man et soveværelse, som er i åben forbindelse med stuen nedenunder. De øvrige rum befinder sig på nederste niveau og er møbleret i høj standard. Der er her 2 separate soveværelser, en stue med køkkenhjørne (uden ovn) og to badeværelser - et med kar og et med bruseniche. (billeder nederst i tabellen nedenfor)

 

Duplex Medium befinder sig i toppen af bygningen. Lejligheden er på 105 m2 og har stor stue i åben forbindelse med køkkenet i grundplanet - og på etagen ovenover er der to separate soveværelser, hver med 3 sengepladser. Badeværelset er med badekar, hvor man selvfølgelig også kan tage brusebad. Stuen har behagelige sofaer og desuden sovesofa, hvor 2 gæster kan overnatte.

Lejligheden har ikke balkon.

(billeder nederst i tabellen nedenfor)

 

Lejlighederne har adgang til trådløst internet

 

Google kort med information om området

 

 

billeder fra lejlighederne:

Model Medium (eksempel)

Model Stor (eksempel)

Model Extra Stor (eksempel)

Duplex Stor

Duplex Stor

Duplex Stor

Duplex Stor

Duplex Medium

Duplex Medium

Duplex Medium

Duplex Medium

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.