Jilska 3-værelses B53, Prag 1 (lejl. 1905)

 

Der er tale om en rigtig god lejlighed beliggende tæt på Betlemske Namesti, som ligger lige imellem den gamle rådhusplads og Nationalteatret. Der er heller ikke langt til f.eks. Karlsbroen og til de fleste af byens øvrige attraktioner. Også shoppingmuligheder, restauranter og natteliv er lige indenfor rækkevidde. Beliggenheden er med andre ord meget ideel, uanset hvilken del af Prags centrum, man ønsker at udforske.

 

Lejligheden ligger på 5. sal og er på ca. 97 kvadratmeter. Der er elevator i ejendommen, hvis historie stammer helt tilbage fra 1400-tallet. Det indvendige er totalt istandsat, men med respekt for bygningens særlige karakter.

Lejligheden er indrettet i to etager med en trappe til det øverste niveau, hvor man finder 1 soveværelse. Vær opmærksom på, at trappen fra øverste niveau er eneste adskillelse til spiseafdelingen/køkkenet - der er altså ingen dør.

 

Begge soveværelser har dobbeltseng med sengeborde og lamper. Det ene soveværelse har yderligere en enkeltseng.

Stuen er bl.a. møbleret med 2 lænestole, en behagelig sofa, sofabord og satellit tv samt radio/cd-afspiller.

 

I køkkenet finder man bl.a. komfur, køle/fryseskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, mikrobølgeovn, elkoger, toaster og selvfølgelig det nødvendige service og køkkengrej i øvrigt.

 

Badeværelset er med kar med bruser, bidet og wc. Desuden hårtørrer og vaskemaskine.

 

Lejligheden har adgang til trådløst internet

 

billeder fra lejligheden:

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.