Jilska 4-værelses 1386, Prag 1

 

Der er tale om en rigtig god lejlighed beliggende tæt på Betlemske Namesti, som ligger lige imellem den gamle rådhusplads og Nationalteatret. Der er heller ikke langt til f.eks. Karlsbroen og til de fleste af byens øvrige attraktioner. Også shoppingmuligheder, restauranter og natteliv er lige indenfor rækkevidde. Beliggenheden er med andre ord meget ideel, uanset hvilken del af Prags centrum, man ønsker at udforske. Og de fleste vil nok sætte pris på atmosfæren i de hyggelige, krogede gader i Prags gamle, historiske bydel, Stare Mesto.

 

Lejligheden ligger på 2. og 3. sal og er på ca. 120 kvadratmeter. Der er ingen elevator i ejendommen, hvis historie stammer helt tilbage fra 1400-tallet. Det indvendige er totalt istandsat, men med respekt for bygningens særlige karakter.

Lejligheden er indrettet i to etager med en trappe til det øverste niveau. Trappen er af træ med gelænder, men der er ikke "sparkeplader". Trinene er åbne, og kan måske være et problem for små børn eller gangbesværede.

 

Indenfor i lejligheden vil man blive imponeret over den rustikke atmosfære, hvor de gamle originale bjælker er synlige sammen med en del af det øvrige træværk fra bygningens konstruktion - det giver en helt unik stil. Men lejligheden er naturligvis istandsat og moderniseret, så komforten er absolut nutidig.

 

Lejligheden har 3 separate soveværelser. På nederste niveau har soveværelset dobbeltseng, sengeborde, læselamper og garderobeskab. På øverste niveau er der 2 soveværelser, begge med 2 enkeltsenge, sengeborde, lamper og garderobe. Stuen, som er i åben forbindelse med et køkken (meget almindeligt i Prag) er møbleret med bl.a. satellit tv, spisebord, en behagelig dobbelt sovesofa og en enkeltseng. Køkkenet er udstyret med bl.a. komfur, kaffemaskine, mikrobølgeovn, brødrister og køleskab. Der er strygegrej.

Det moderne badeværelse har dobbelt håndvask, wc, bidet, badekar og separat bruseniche. Der er hårtørrer.

 

Lejligheden har adgang til trådløst internet

 

billeder fra lejligheden:

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.