Jilska 3-værelses A22, Prag 1

 

Der er tale om en rigtig god lejlighed beliggende tæt på Betlemske Namesti, som ligger lige imellem den gamle rådhusplads og Nationalteatret. Der er heller ikke langt til f.eks. Karlsbroen og til de fleste af byens øvrige attraktioner. Også shoppingmuligheder, restauranter og natteliv er lige indenfor rækkevidde. Beliggenheden er med andre ord meget ideel, uanset hvilken del af Prags centrum, man ønsker at udforske.

 

Lejligheden ligger på 2. sal og er på ca. 80 kvadratmeter. Der er ingen elevator i ejendommen, hvis historie stammer helt tilbage fra 1400-tallet. Det indvendige er totalt istandsat, men med respekt for bygningens særlige karakter.

Lejligheden er indrettet i to etager med en trappe til det øverste niveau. Trappen er af træ med gelænder, men der er ikke "sparkeplader". Trinene er åbne, og kan måske være et problem for små børn eller gangbesværede.

 

Soveværelserne er velmøblerede med 1 garderobeskab, sengeborde og læselamper. De indeholder i alt to enkeltsenge og en dobbeltseng. Det ene soveværelse er forbundet med stuen.

Stuen har sofa og lænestol, sofabord og satellit tv.  og spisebord med stole. Køkkenet er moderne med kogesektion, mikrobølgeovn, køle/fryseskab, opvaskemaskine, elkedel, brødrister og spisebord med stole. Badeværelset er med brusekabine, wc, bidet og hårtørrer.

 

Lejligheden har adgang til trådløst internet

 

billeder fra lejligheden:

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.