Jilska 1-værelses B23, Prag 1 (lejl. 16843)

 

Der er tale om en rigtig god lejlighed beliggende tæt på Betlemske Namesti, som ligger lige imellem den gamle rådhusplads og Nationalteatret. Der er heller ikke langt til f.eks. Karlsbroen og til de fleste af byens øvrige attraktioner. Også shoppingmuligheder, restauranter og natteliv er lige indenfor rækkevidde. Beliggenheden er med andre ord meget ideel, uanset hvilken del af Prags centrum, man ønsker at udforske.

 

Lejligheden ligger i stueetagen og er på ca. 35 kvadratmeter. Der er elevator i ejendommen, hvis historie stammer helt tilbage fra 1400-tallet. Det indvendige er totalt istandsat, men med respekt for bygningens særlige karakter.

 

Lejligheden er indrettet med samlet opholds- og soverum, hvor også køkkenhjørnet findes. Her er en god dobbeltseng og desuden en behagelig sofa, der også tjener som sovesofa, hvis man ønsker at være 3 personer i lejligheden. Der er desuden spisebord, samt selvfølgelig satellit tv.

Køkkenafdelingen byder på gaskomfur med el-ovn, køleskab, mikrobølgeovn, elkoger, kaffemaskine, toaster samt selvfølgelig det nødvendige køkkengrej og service i øvrigt.

 

Det gode badeværelse har toilet, bidet, badekar med brus, vaskemaskine og hårtørrer.

 

Lejligheden har adgang til trådløst internet

 

billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.