Jecna Apartments, på grænsen mellem Prag 1 og 2:

 

Lejligheden ligger i toppen af en ejendom med elevator. Ejendommen er beliggende på grænsen mellem Prag 1 og 2 i gaden Jecna. Metrostationen I.P. Pavlova ligger tæt på, og der er desuden en del sporvogne tæt på – bl.a. linje 22 og 23, som kører stort set alle de steder hen, man gerne vil besøge som turist i Prag. Vaclavske Namesti ligger ca. 5 minutters gang derfra. Tescos store, flotte supermarked ligger 10 minutters gang derfra – eller 3 stop med sporvogn. Der er mulighed for at leje en garage for 10 Euro pr. døgn.

Lejligheden har plads til 1-4 personer og ligger på 6. sal i bygningen. Den er ca. 70 kvadratmeter stor, men helt specielt er det, at der til lejligheden hører en privat tagterrasse på 24 kvadratmeter! Terrassen er møbleret, og der er en dejlig udsigt til bl.a. slotsområdet.

Indvendigt er lejligheden møbleret med moderne møbler, der er et moderne køkken med komfur, mikrobølgeovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. I soveværelset er der dobbeltseng, i stuen er der en dobbelt sovesofa og desuden Satellit TV. Naturligvis også moderniseret badeværelse.

 

 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.