Dusni 2E, Prag 1

 

Lejligheden ligger lige om hjørnet fra den gamle rådhusplads, der af mange betragtes som hjertet af Prags gamle bydel. Alle de vigtigste turistattraktioner ligger indenfor gå-afstand, og det samme gælder naturligvis restauranter, shoppingmuligheder og natteliv. Man har med andre ord alt det bedste i centrum af Prag meget tæt på. Men selv om lejligheden ligger så centralt, er den stadig i en rolig gade.

 

Lejligheden, som ligger på anden sal i en ejendom med elevator, er på ca. 30 kvadratmeter. Den består af et kombineret sove- og opholdsrum med et ret enkelt køkkenhjørne (uden komfur og rindende vand). Der er møbleret med en god dobbeltseng og en behagelig dobbelt sovesofa. Lejligheden har eget lækkert badeværelse, men man skal passere en korridor for at gå ind på badeværelset, der har godt brusehjørne og WC.

Lejligheden udstyr er ret omfattende: fladskærms tv, dvd afspiller, radio med cd-afspiller, trådløst internet, hårtørrer. strygegrej, vaskemaskine, sikkerhedsbox og enkelt køkkenhjørne med bl.a. køleskab, kaffemaskine, mikrobølgeovn, elkoger, glas, tallerkener og kopper.

 

Man kan sagtens spise morgenmad med en god kop kaffe i lejligheden - men vil man hellere have den serveret, er der mange caféer og restauranter i området - især skal fremhæves Bohemia Bagel, Masna 2 - der er ca. 150 meter til fods.

 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 02. december 2011.