Benediktska V, Prag 1

 

Hvis du gerne vil bo i selve Den Gamle By (Stare Mesto), så er Benediktska V et godt valg.

Lejligheden er på 61 m2 og ligger på 5. sal i en bygning med elevator. Pga. den høje beliggenhed er det et godt lysindfald. I nærområdet finder man bl.a. restaurant Lokál, som er populær blandt de lokale pga. deres originale tjekkiske øl og upasteuriserede Pilsner Urquell, Brague Beer Museum med 30 fadølshaner, masser af restauranter - og kort adgang til indkøbsmuligheder i både supermarked, Kotva varehuset og Palladium indkøbscentret.

 

Der er indrettet med 2 soveværelser, hvoraf det ene har en siddeafdeling. Der er altså ikke en decideret stue, men til gengæld kan man sidde og hygge sig med en kop kaffe i køkkenet, hvis det ene hold (i soveværelset med sofa) står sent op.

Bad og WC er i 2 separate rum - det giver lidt mere flekribilitet, hvis man er 4 personer, som vil gøre sig klar om morgenen.

 

Møblerne er gammeldags, og det giver lejligheden en særlig atmosfære - hygge, om man vil.

 

Køkkenet har glaskeramisk komfur med elovn, der er mikrobølgeovn og elkoger - men ikke en kaffemaskine (det bruger tjekkerne ikke ret meget). Medbring evt. pulverkaffe eller en kaffefilterholder og filtre, så I kan lave kaffe på gammeldags manér, hvis traditionel filterkaffe er afgørende.

 

Prisniveauet er fair, især i betragtning af beliggenheden: kr. 855,- pr. døgn i "normalsæson" og helt ned til kr. 540,- i lavsæson.

Spørg gerne for priser i den periode, du påtænker at rejse.

 

Der er en fastnet-telefon, hvor man kan modtage indkommende opkald samt ringe lokalt.

 

Lejligheden har gratis adgang til trådløst internet (WiFi) - men der er ikke TV.

 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.