Narodni 3-værelses, Prag 1:

Dette er nogle enkelt indrettede lejligheder (5 stk. i alt) beliggende helt ideelt midt i centrum på en gade mellem Nationalteatret (ved floden) og Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen). Som man vil forvente med en så central beliggenhed, ligger alle byens attraktioner i form af seværdigheder, shoppingmuligheder og natteliv nærmest lige udenfor gadedøren. Efter min mening er det vanskeligt at finde en mere central beliggenhed i Prag, når det kommer til nem adgang til både seværdigheder og aften/nattelivet.

Dermed er langt det meste i gå-afstand, og skulle man få lyst til at komme lidt længere omkring, er der både metro og mange sporvognsforbindelser lige i nærheden. Tescos stormagasin (det hedder MY), med et fantastisk supermarked i kælderen, er genbo til ejendommen.

 

Lejlighederne er beliggende i en smuk hjørnebygning i barok stil - der er elevator i ejendommen. Lejlighederne har parketgulve og er møblerede i enkel standard. Forvent ikke luksusmøblering, men nyd den helt centrale beliggenhed. Der er 2 separate soveværelser, hvert med 2 enkeltsenge, der naturligvis også kan bruges som dobbeltsenge. I stuen er der bl.a. dobbelt sovesofa, spiseplads og satellit tv. Dejligt badeværelse og separat køkken, indrettet i lejlighedens hall. Køkkenet er meget enkelt indrettet, men tilstrækkeligt til morgenmad og småsnacks. Der er ingen ovn.

Lejlighederne er generelt indrettet med enkeltsenge, som selvfølgelig også kan bruges som dobbeltsenge - men det giver god fleksibilitet.

 

Der er en fin udsigt fra lejlighederne til midtbyens pulserende liv.

 

Lejlighederne har gratis adgang til internet (WiFi)

 

Billeder fra lejlighederne: Der er i alt 5 lejligheder - og billederne er taget forskellige steder i dem. Jeg kan ikke på forhånd garantere, hvilken lejlighed, man kommer til at bo i.

 

Eksempel på grundplan i en af lejlighederne

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.