Josefov 3-værelses, Prag 1

 

Lejlighed på 2. sal med meget central beliggenhed. Der er ikke elevator i ejendommen.

 

Lejligheden er på 98 m2 og har plads til op til 7 personer.

Lejligheden ligger i gaden Elišky Krásnohorské i bydelen Josefov (Den Jødiske Bydel), lige i centrum af det Gamle Prag. Dermed er der ikke langt til de fleste af de bedst kendte seværdigheder som f.eks. Staroměstské náměstí (Den Gamle Rådhusplads med bl.a. Det Astronomiske Ur og Tycho Brahes Grav), Den Jødiske Kirkegård, Karlsbroen, den eksklusive indkøbsgade Pařížská osv. osv. Skulle man længes efter et stykke wienerbrød eller et rundstykke, finder man den danske bager i Prag, Mansson, lige om hjørnet. Der er desuden et stort udvalg af restauranter, heriblandt nogle af de mere eksklusive, i området - til gengæld skal man nogle gange kigge sig ekstra for, hvis man ikke vil falde i en "turistfælde" i denne bydel. Men her kommer Prag Ekspertens rådgivning jo ind i billedet.

 

Der er 2 badeværelser, det ene med bruseniche og wc, det andet med badekar. Desuden et selvstændigt toilet. Der er hårtørrer på badeværelserne.

Soveværelse 1 har 2 enkeltsenge (typisk arrangeret som dobbeltseng) med sengeborde og læselamper samt garderobeskab (eller kommode). Soveværelse 2 har 3 enkeltsenge, de to typisk som dobbeltseng og dem tredje som ekstraseng, natborde og læselamper samt garderobeskab.  Stuen har sofa og sovesofa, sofabord og tv. Køkkenet er bl.a. udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine, kogesektion og ovn, mikrobølgeovn, brødrister, køleskab og strygejern og strygebræt.

 

Der er selvfølgelig adgang til trådløst internet!

Rygning er ikke tilladt i lejligheden. Der er adgang til lille balkon fra det ene soveværelse.

 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.