Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk takst)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
Find Prag Eksperten på facebook
Besøg os på Facebook

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

 

Prags smukke slot troner over Moldau floden

Hvordan rejser man med Prag Eksperten?

Kør selv ferie, tag toget eller fly - det er de mest almindelige måder at rejse på, når man arrangerer sin ferie gennem Prag Eksperten. Prag Eksperten er en rejsepartner - ikke et rejsebureau. Din usynlige ven på turen. Det betyder, at jeg tilbyder at samarbejde med mennesker, som ønsker at rejse individuelt, men som ikke har tid til - eller mod på - eller lyst til - at stå for de praktiske arrangementer selv. Du kan beslutte dig for en kør selv ferie, men slippe for besværet med at arrangere de praktiske detaljer, f.eks. garage eller parkering til bilen. Man kan betragte Prag Eksperten som en slags konsulent, der har ansvaret for det sure, mens man selv nyder det søde. Uanset om du flyver, tager toget eller vælger kør selv ferie, vil vi sørge for, at det er så nemt som muligt.

For at indlede et samarbejde med Prag Eksperten har du 3 muligheder:

  1. Der er altid livlig aktivitet på KarlsbroenDu kan udfylde og indsende bookingblanketten. Det er helt uforpligtende, men skaber et godt grundlag for et eventuelt samarbejde.
  2. Du kan sende en e-mail til laus@prag-eksperten.dk
  3. Du kan ringe på telefon 46 98 05 07 (dansk nummer, dansk takst) eller +420 776 819 223 (tjekkisk mobil - også mulighed for sms). Du er velkommen til at ringe når som helst, men jeg kan naturligvis ikke garantere, at jeg er ved telefonen hele tiden. Men du kan så vælge at indtale en besked - så vender jeg tilbage.

Du kan få næsten alle dine spørgsmål om kør selv ferie og andre emner besvaret i Prag Ekspertens FAQ (Ofte Stillede spørgsmål)

Når jeg har fået en henvendelse, vil jeg forsøge at hjælpe med at afdække, hvad der skal til for at du får den bedst tænkelige rejse evt. med tog, fly eller kør selv ferie. Og når vi så er blevet enige om det, starter mine egentlige opgaver. Jeg gør følgende for dig:

  • Hyggeligt og rart soveværelse, hvor du kan hvile ud på din kør selv ferie til PragHjælper med at arrangere transporten til Prag, hvis du ønsker det. Jeg vejleder mht. bilruten, ved kør selv ferie (og fremsender gerne udførlige ruteplaner), booker evt. din togbillet og vejleder gerne mht. bestilling af flybillet. Dog booker jeg ikke flybilletter, men vejleder gerne gennem processen.
  • Udarbejder en detaljeret rejseplan, så du føler, du har en guide ved hånden, selv om jeg ikke selv kan tage med. Men husk, jeg bor i Prag, så du kan altid "ringe til en ven"
  • Finder en egnet bolig, helst midt i byen. Prag Ekspertens speciale er lejligheder i centrum - det er bedst og billigst. Men du kan også booke et hotel til en lavere pris end på selve hotellet. Undervejs vil du blive præsenteret for valgmuligheder, og du er ikke forpligtet til at tage imod tilbuddet.
  • Hvis det ønskes, kan jeg sørge for en garage til din kør selv ferie. Eller have en chauffør klar i lufthavnen eller på banegården, så ankomsten bliver rolig og tryg, helt uden stress. Det er oven i købet som regel billigere end at tage en almindelig taxa.
  • Skulle du komme i tvivl om noget i løbet af selve rejsen, kan du sende en mail, en sms eller ringe - så skal jeg forsøge at hjælpe dig med det samme!

Økonomien:

Fred and Ginger - Det Dansende Hus i PragLangt de fleste gange vil man selv skulle betale de enkelte dele af turen direkte til leverandøren: dvs. man betaler fly- eller togbillet hos operatøren (f.eks. SAS eller DSB) og lejligheden kontant til udlejeren ved ankomsten. De konkrete detaljer oplyses klart og fuldstændigt i forbindelse med bestilling. Når aftalen er helt på plads mellem kunden og Prag Eksperten (og først da!), indbetales et depositum på 15% af huslejen. Resten betales først ved ankomsten. Uanset om det er med tog, fly eller om man selv vælger en kør selv ferie. Hoteller forudbetales altid hjemmefra. Der er ingen overraskelser i forløbet og ingen skjulte ekstra-omkostninger! Prag Eksperten er et lille firma båret af kærlighed til byen Prag, og mottoet er ærlighed og gennemsigtighed!

Når man har bestilt en lejlighed og der er fremsendt en skriftlig bekræftelse, kan man stadig nå at afbestille selve lejligheden. Kun i det tilfælde, at man afbestiller mindre end 10 dage før ankomsten, kan der blive tale om at skulle betale et beløb i kompensation.

Depositum betales dog ikke tilbage.

 

Uanset om du vælger kør selv ferie, gerne vil flyve eller hellere vil tage toget - så er Prag Eksperten din venlige samarbejdspartner, som hjælper dig med alt det praktiske.

Min erfaring med at tilrettelægge individuelle ture til Prag kommer alle kunder til gode, og du er dermed sikret en god start på den tur, der selvfølgelig skal være en succes.

Og, forresten... Alle kunder modtager selvfølgelig gratis adgang til min guidebog, som ikke findes andre steder.

 
Copyright (C) 2022 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag - bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag
Blog med blandt andet lækre mad- og bageopskrifter - udforsk Lausenheim universet