Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk takst)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
Find Prag Eksperten på facebook
Besøg os på Facebook

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden

Prag Guide

Noget af det, der er spændende ved en ferie er selve planlægningen - og her er en Prag Guide ikke til at komme udenom. Her på hjemmesiden finder du en Prag Guide, som er skrevet og vedligeholdt af en person, som ikke alene nu er bosiddende i Prag - men som tidligere var hyppig turist. Så indholdet i min Prag guide bygger både på erfaringer fra omkring 25 ferierejser - og viden fra en hverdag i byen.

Ambitionen med min Prag guide er ikke at konkurrere med f.eks. "Turen går til Prag" - men at supplere med nogle af de praktiske informationer, der ikke blev plads til, da den ellers så glimrende Prag guide fra Politikens forlag blev skrevet.

Du skal være velkommen til at suge viden til dig her - og husk så, at alle, der booker deres ferielejlighed gennem Prag Eksperten selvfølgelig ganske gratis får stillet vores helt egen Prag Guide til rådighed, lige til at skrive ud og fordybe sig i. I den kan du finde noget af indholdet fra hjemmesiden - men selvfølgelig meget mere end det.

Indholdsfortegnelsen til vores Prag Guide:

Bykort

Børn

Dagligvarer

Det Gule Marked i Prag (fra Prag Udflugter - åbner i nyt vindue)

Distrikter

Floden i Prag - Moldau (Vltava)

Jul i Prag

Kunst

Lufthavnen

Mad

Markeder i Prag (fra min hjemmeside Prag Hoteller - åbner i nyt vindue)

Museer

Musik - klassisk

Musik - rytmisk

Natteliv

Parkering i Prag

Penge

Praktiske informationer, Prags historie mm. (fra Prag Udflugter - åbner i nyt vindue)

Offentlig transport i Prag

Restauranter i Prag

Seværdigheder i Prag (fra Prag Udflugter - åbner i nyt vindue)

Shopping

Sikkerhed

Togrejser til Prag

Øl

 

 

Læs og fordyb dig i vores online Prag guide - skrevet som en hjælp til planlægningen af det, der forhåbentlig bliver en rigtig pragtfuld tur til Tjekkiets enestående smukke hovedstad.

 

Hvis du er interesseret i en dejlig ferielejlighed i Prag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Det vil du blive glad for!

 
Copyright (C) 2022 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag - bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag
Blog med blandt andet lækre mad- og bageopskrifter - udforsk Lausenheim universet