Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Overnatning Prag

Overnatning i Prag? Book lige her!Hvis du søger overnatning i Prag, er Prag Eksperten det bedste sted at starte. Her får du god service, grundig vejledning og relevant information - alt sammen på dansk.

Vi har gennem flere år været specialiseret i at indkvartere danske gæster i pragtfulde lejligheder lige midt i Prag. Herfra kan du nyde dit ophold og have glæde af, at alt er indenfor gå-afstand. Det er nemlig vigtigt, når du booker overnatning i Prag.

Vores vejledning bygger på erfaring fra vore kunder, der alle har besøgt denne dejlige by på individuelle rejser. Du får en skræddersyet løsning, og samtidig sparer du penge, for en lejlighed er et billigt alternativ til overnatning i Prag på hotel.

Vi kan sørge for flere services. F.eks. kan vi modtage dig i lufthavnen eller på banegården. Eller vi kan reservere parkering til din bil, så du ikke behøver at spekulere på denne i øvrigt meget vigtige detalje. Og vi arrangerer også udflugter gennem hjemmesiden www.prag-udflugter.dk. Vi kender vores kerneydelse, men alligevel er vi også mere end blot overnatning i Prag.

En af de ting, vi får flest positive tilbagemeldinger om, er vores guide bog, som alle kunder gives gratis adgang til. Den er bygget på egne erfaringer som turist i byen - men er skrevet af en person, som simpelthen er flyttet hertil. Så her får du inside informationer og gode idéer som supplement til overnatning i Prag.

Kig dig omkring her på hjemmesiden og bliv inspireret. Men glem ikke at tage kontakt til os gennem telefonen (46 98 05 07), en e-mail eller vores bookingformular. Det er selvfølgelig absolut uforpligtende men en god idé, hvis du står og skal bruge overnatning i Prag!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker