Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Overnatning i Prag

Find Overnatning i Prag lige her!Overnatning i Prag bookes nemmest og bedst gennem Prag Eksperten. Så får du masser af informationer og vejledning oven i - helt uden beregning.

Med base i Prag kan vi sørge for, at du på alle måder får den hjælp, du har brug for - grundigt og up to date. Det er en fordel, uanset om det er dit første besøg eller om du har været her mange gange. Hos os får du simpelthen mere end bare en overnatning i Prag.

Vi kan indkvartere dig i en af vore skønne lejligheder i centrum - det er billigere end et hotel, og samtidig har du glæde af at have god plads, privatliv og eget køkken. Uanset om du vil lave mad eller ej, er det en fordel at kunne lave sig en kop kaffe, snuppe en snack - og at kunne holde sine forfriskninger kolde i køleskabet. En lejlighed er den idelle ramme for overnatning i Prag!

Lad os hjælpe dig med at planlægge turen - vi laver ikke andet. Så vil du opdage, hvor rart det er at få god vejledning og service på dansk - samt naturligvis helt gratis adgang til Prag Ekspertens guidebog. En vellykket rejse starter med at du ringer til os på 46 98 05 07, sender en e-mail eller udfylder kontaktformularen. Du vil erfare, at du får mere end blot overnatning i Prag!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker