Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Miniferie Prag

Få råd og vejledning til din miniferie PragMiniferie i Prag er ideelt, hvis du har lyst til masser af oplevelser men har begrænset tid. Få glæde af vores ekspertise og erfaring, så du er sikker på det bedst mulige indhold.

Prag Eksperten har siden 2005 udelukkende beskæftiget sig med tilrettelæggelse af ture for individuelle rejsende. Så vi ved helt præcist, hvordan vi skal informere og vejlede gæsterne til at få et godt udbytte af en miniferie i Prag. Og ejeren bor selv i Prag og har dermed fingeren på pulsen.

Med indkvartering i en af vore mange og centralt beliggende ferielejligheder, får du en god ramme. Du sparer desuden penge, hvis man sammenligner med et hotel i centrum. Og så har du god plads omkring dig, så du kan slappe af på din miniferie i Prag.

Du bør gå målrettet efter en central placering med alt i gå-afstand. Især hvis du rejser i kortere tid, for så vil du sikkert gerne nå at se så meget som muligt. Derfor er det dejligt at bo midt i Prag, så du kan holde en pause i løbet af dagen og lade op til at opleve noget med friske kræfter, også om aftenen. Så får du både afslapning og mange indtryk på din miniferie i Prag.

Her på hjemmesiden finder du masser af informationer - og værs'go' at suge til dig! Det er åbent for alle. Men vore kunder forsynes selvfølgelig med endnu flere informationer samt Prag Ekspertens egen guidebog, som er fuld af blandt andet praktiske oplysninger men som også indeholder en lang række konkrete ideer til, hvad man kan se og opleve på sin miniferie i Prag.

Så derfor - kontakt os, så vi kan komme i gang med sammen at planlægge din tur. Det vil du blive glad for!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker