Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Miniferie i Prag - lad Prag Eksperten hjælpe med miniferien

Miniferie i PragMiniferie i Prag er en oplagt mulighed året rundt. Lad Prag Eksperten hjælpe med planlægningen, så får du glæde af vores store erfaring og gode lokalkendskab.

Hvis du kigger dig omkring her på siden og blandt andet læser de tilfredse kunders referencer, vil du se, at indkvartering i en af vore dejlige og centrale lejligheder er den perfekte ramme for miniferien i Prag.

I en lejlighed har du god plads og privatliv. Du slipper for stress og jag. Håndklæder, sengetøj, rengøring og lignende skal du ikke tænke på. Det tager vi os af. Det er jo meningen, at du skal slappe af på din miniferie i Prag.

Hos Prag Eksperten modtager gæsterne god service og grundig information. Vi beskæftiger os ikke med andet, og med ejerens base i selve Prag og en hverdag her, kan du være sikker på, at vi har fingeren på pulsen og aktuelle informationer. Hvis du booker en miniferie i Prag skal du jo helst have så meget ud af det som muligt.

I den forbindelse vil du glæde dig over Prag Ekspertens egen guide bog, som er skrevet for at give dig en bedre tur. Der er kapitler om praktiske forhold, shopping, øl, mad, restauranter, musik, museer, kunst og meget mere. Men der er også grundige beskrivelser af ideer til aktiviteter, du kan vælge at afprøve på din miniferie i Prag.

Så hellere nu end senere: tag kontakt til Prag Eksperten, fortæl hvad du har brug for - og sammen kan vi få arrangeret en miniferie i Prag, som vil give dig lyst til at komme igen og igen!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker