Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Lejlighed Prag

Lejlighed i Prag - så Prag Eksperten!En lejlighed i Prag er den bedste base for en dejlig rejse, uanset om man er få eller mange. Hos Prag Eksperten er vi specialister i at hjælpe danske gæster med at tilrettelægge pragtfulde oplevelser i den smukke by.

Hvis du vælger at booke en lejlighed i Prag vil du opleve, hvor rart det er at have god plads omkring sig og at have f.eks. sit eget køkken til rådighed, så du kan lave kaffe, få en snack og holde forfriskningerne kolde. Du kan selvfølgelig også vælge at købe ind i et lokalt supermarked og derefter lave din mad selv.

Du sparer desuden penge, for hoteller med en central beliggenhed er dyre. Så derfor er du bedre stillet i en lejlighed. Prag Eksperten har det største udvalg på dansk, og vi tilbyder desuden omfattende vejledning og information - selvfølgelig også på dansk.

Du går til gengæld ikke glip af komfort - for selvfølgelig er der sørget for sengetøj, håndklæder og rengøring. Disse ting skal du ikke tænke på, hvis du lader os sørge for din lejlighed. Prag venter, og du behøver bare at ringe på vores danske telefon (46 98 05 07), sende en e-mail eller udfylde kontaktformularen, så vil vi helt uforbindende sende dig en omfattende liste med ledige lejligheder i Prag, komplet med beskrivelser og priser.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker