Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Lej ferielejlighedLej ferielejlighed hos Prag Eksperten

Lej ferielejlighed hos Prag Eksperten. Så har du glæde af vores store erfaring, gode service, grundige vejledning og store lokalkendskab.

Der er mange fordele ved at leje en ferielejlighed i stedet for at booke et hotelværelse:

  • Du sparer penge. Hoteller i centrum af Prag er dyre, og du kan leje en ferielejlighed for færre penge
  • Du har god plads. De fleste af vore lejlighed har mere end et rum, og det er dejligt at have f.eks. en komfortabel stue at slappe af i og at få en snak om dagens oplevelser mens man planlægger den næste dag. Lej ferielejlighed hos Prag Eksperten og bliv overbevist!
  • Du har køkkenfaciliteter til rådighed. Prag er en billig by at gå ud at spise i, hvis man ser sig for - men alligevel er det rart at have mulighed for at lave sig en snack, en kop kaffe eller at kunne holde drikkevarerne kolde. Det kan man, når man lejer en ferielejlighed hos os.
  • fred og ro. Du slipper for de mange ofte støjende gæster og den af og til hektiske atmosfære, der kan være, når der er mange turister samlet på samme sted. Lej en ferielejlighed i stedet og bo dør om dør med helt almindelige mennesker. Det er afslappende og det er også spændende.
  • Lej ferielejlighed gennem Prag Eksperten og oplev komforten. Der er selvfølgelig sørget for sengetøj, håndklæder og lignende, og du skal ikke selv gøre rent ved afrejse. Du er jo på ferie - så skal du selvfølgelig kunne slappe af!

Hvis du vælger at leje ferielejlighed hos os får du foruden alle de fordele, der er nævnt ovenfor, en vidtgående vejledning og service. På dansk! Der er tænkt på alt, således at du kan slappe helt af. Hos os er kunden i centrum.

Desuden modtager du - helt kvit og frit - adgang til Prag Ekspertens omfattende og grundige guide bog med tips og ideer til den bedst tænkelige ferie. Vi får rigtig mange positive tilbagemeldinger om netop denne bog.

Ring (46 98 05 07), skriv eller indsend kontaktformularen, så vil vi hjælpe dig på bedste måde. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at henvende sig. Lej ferielejlighed via Prag Eksperten - det vil du ikke fortryde!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker