Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Kørselvferie

Kørselv ferie - spørg Prag EkspertenPå en kørselvferie kan du passende inkludere den smukke tjekkiske hovedstad, Prag. Lad os hjælpe dig med at gøre turen så nem og succesfuld som muligt.

Prag Eksperten har specialiseret sig i at arrangere individuelle rejser - og her er kørselvferie en af de oplagte muligheder. Vi indkvarterer dig i en af vore dejlige lejligheder - her får du ikke kun god plads og komfort, du sparer også penge i forhold til hoteller med samme beliggenhed.

Hos os modtager du service og information på dansk - og da vi udelukkende specialiserer os i Prag, og ejeren bor i byen, kan du være sikker på, at vore råd og tips er up to date og så korrekte som muligt.

Som yderligere hjælp til din kørselvferie kan vi arrangere parkering - et problem, der ellers kan være lidt stressende, når man planlægger denne tur. Vi tjener ikke penge på denne service, men tilbyder den så billigt som muligt. Derfor udelukkende til vore egne kunder.

Endnu en hjælp til din kørselvferie er, at du som kunde hos Prag Eksperten modtager gratis adgang til vores fyldige guide bog om Prag. Her kan du læse om alle relevante praktiske forhold og desuden have gavn af de mange konkrete aktivitetsforslag, som bogen er spækket med.

Derfor - tag kontakt til Prag Eksperten, og vi vil gøre vores bedste for at du får en vellykket kørselvferie.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker