Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Kørselv ferie

Kørselv ferie - får gode råd hos Prag EkspertenKørselv ferie er en populær og spændende rejseform. Hvis turen går til Prag, så lad os hjælpe dig med alt det praktiske.

Vi kan stå for indkvartering i en af vore mange skønne lejligheder i centrum af Prag. Her får du masser af plads og god komfort til en billigere pris end de fleste hoteller med en central beliggenhed.

Og måske næsten lige så vigtigt på din kørselv ferie: vi kan hjælpe dig med at finde parkering allerede hjemmefra. Så slipper du for stress, besvær eller parkeringsbøder og kan slappe helt af.

Prag Eksperten er kendetegnet ved god service og masser af informationer - selvfølgelig på dansk. Så er du sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne på din kørselv ferie.

Vidste du f.eks., at man kan få en bøde for at køre med forkert dæktryk? Denne information og mange flere er inkluderet i det materiale, man modtager, når man booker en lejlighed til sin kørselv ferie gennem Prag Eksperten.

Alle vore kunder modtager desuden gratis adgang til vores helt egen guide bog over Prag, som giver gode råd om mad, øl, shopping, restauranter, museer, kunst, musik, sikkerhed og meget mere. Bogen indeholder desuden en lang række forslag til aktiviteter, som kan opleves på egen hånd under din kørselv ferie til Prag.

Så tjek hjemmesiden grundigt og kontakt os så allerede i dag for et uforbindende tilbud. Det er starten på en vellykket og komfortabel kørselv ferie!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker