Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Kør selv

Kør selv til Prag - men lad Prag Eksperten gøre resten for dig.Kør selv til Prag - men lad Prag Eksperten gøre resten for dig. Vi kan indkvartere dig i en dejlig lejlighed i centrum af byen - og måske lige så vigtigt, vi kan sørge for sikker parkering til din bil - til en rimelig pris.

Vi gør desuden din kør selv ferie nemmere ved at forsyne dig med en udførlig kørselsvejledning, for selv om du måske har navigation, kan det være rart at have et overblik over ruten under alle omstændigheder.

Prag Eksperten er din danske rejsepartner bosiddende i selve Prag. Det gør det langt nemmere og mere trygt for dig at planlægge en kør selv ferie. Vi sørger for relevante og fyldige praktiske informationer, også om særlige forhold vedrørende færdsel i Tjekkiet.

Alle vore kunder modtager gratis adgang til den omfattende guide bog skrevet af Laus Sørensen, indehaver af Prag Eksperten. Med den i hånden er du sikker på at få et endnu større udbytte af din kør selv ferie til Prag. Den indeholder bl.a. en lang række forslag til aktiviteter og udflugter, så du kan vælge og vrage mellem både klassiske ideer og mere utraditionelle forslag.

Tag kontakt til Prag Eksperten allerede i dag. Så vil vi gøre vores yderste for, at netop din kør selv ferie bliver en succes!

 

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker