Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Kør selv Prag

Kør Selv. Prag Eksperten er din lokale samarbejdspartnerKør selv Prag er en oplagt kombination. På denne side finder du al relevant information og vi kan desuden tilbyde indkvartering i en af de cirka 170 gode og centralt beliggende lejligheder, vi har kontakt til.

En rummelig og komfortabel lejlighed er et godt og billigt alternativ til et hotelværelse, som kan være en dyr fornøjelse i Prag, hvis beliggenheden skal være god. Og en lejlighed vil være det perfekte sted at slå sig ned ved kør selv Prag.

Hos os får du hjælp til parkering, grundig information og al den hjælp du behøver, når du planlægger kør selv Prag.

Prag Eksperten er et dansk selskab ejet af en dansker bosiddende i Prag. Men inden da har jeg været her som turist mange, mange gange. Så jeg har fingeren på pulsen nu og her - og masser af personlig erfaring med kør selv Prag!

Kig dig omkring på hjemmesiden og tag så kontakt til os via telefonen (dansk nummer 46 98 05 07), e-mail eller ved hjælp af kontaktformularen. Så vil vi sammen sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse med kør selv Prag.

Læs tilfredse kunders tilbagemeldinger her

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker