Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Kør selv ferie

Kør Selv Ferie - Prag Eksperten er din lokale rejsepartnerKør selv - din ferie starter hos Prag Eksperten. Få råd, vejledning, indkvartering, parkering - og service på dansk.

Prag Ekspertens koncept er skræddersyet til de frie fugle, som gerne vil køre selv på ferie. Her får du al den frihed, du ønsker dig - kombineret med al den hjælp og vejledning du behøver, for at kunne slappe af og trygt vide, at alt er på plads og vil klappe perfekt. Kør selv - uden at være alene på tur!

Uanset om det er din første kør selv rejse eller om du er rutineret, vil du have stor gavn af de services, vi kan tilbyde. Det er blandt andet:

  • Indkvartering i en af vore rummelige og lækre ferielejligheder i Prag. Du får ekstra plads og komfort, men sparer alligevel penge i forhold til et hotelværelse. Og selv om kør selv ferie allerede er en billig rejseform skader det jo ikke at spare en skilling på indkvarteringen.
  • Vi kan sørge for billig og sikker parkering til din bil - alfa og omega på en kør selv ferie, for bilen skulle jo helst være der og i hel tilstand, når du skal hjem igen
  • Omfattende råd og vejledning - alt sammen på dansk. Det kan være rart at have kendskab til færdselsreglerne i Tjekkiet, når man skal på kør selv ferie. Men også information om metro og sporvogne, drikkevand, lægevagt osv. er en del af pakken
  • Alle vore gæster får gratis adgang til en omfattende og grundig guide bog, udelukkende skrevet til Prag Ekspertens kunder - af en person, som bor i Prag, men som også tidligere ofte selv har være på kør selv ferie i den dejlige by. Foruden kapitler om mad, øl, restauranter, kunst, musik, museer osv. har guide bogen et langt og grundigt afsnit om aktivitets forslag, så du er sikker på at få mest muligt ud af din kør selv ferie.

Der er ikke noget at betænke sig på. Læs evt. mere her på hjemmesiden og ring (46 98 05 07), skriv eller send kontaktformularen, så vi sammen kan gå i gang med at planlægge en pragtfuld kør selv ferie tilpasset netop dine behov.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker