Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Kør selv ferie i Tjekkiet

Prag Eksperten er din lokale makker på en kør selv ferie til TjekkietPå en kør selv ferie til Tjekkiet vil det være helt oplagt at tilbringe nogle dage eller en uge i Prag. Læs her, hvordan Prag Eksperten kan hjælpe dig med alt det praktiske.

Først og fremmest kan vi sørge for indkvartering i en af vore mange gode og centralt beliggende lejligheder. Du får plads og komfort, men sparer alligevel penge i forhold til et hotelværelse, som ellers kan være en dyr fornøjelse i centrum af Prag. Og du vil hurtigt erfare, at en lejlighed er et perfekt udgangspunkt for de ting, du gerne vil opleve på din kør selv ferie i Tjekkiet.

Vi kan hjælpe dig med at finde sikker og fornuftig parkering til din bil. Når du er på kør selv ferie i Tjekkiet og ikke mindst i Prag vil du opleve, at det er vanskeligt at finde en ledig og lovlig parkeringsplads. Men den del tager vi os selvfølgelig gerne af, så du allerede hjemmefra er sikker på, at der er styr på det.

Vi har mange års erfaring i at rådgive danske gæster - på dansk. Derfor kan du være sikker på at modtage den information, du har brug for på din kør selv ferie i Tjekkiet. Og mangler du alligevel noget, så spørg og opdag, hvorfor firmanavnet er Prag Eksperten. Blandt andet fordi ejeren bor i Prag og har fingeren på pulsen!

Som kunde hos Prag Eksperten modtager du gratis adgang til en omfattende guide bog, som i øvrigt ikke fås andre steder. Her kan du finde information om almindelige praktiske forhold, om færdsel (godt at vide, når man skal på kør selv ferie i Tjekkiet), men selvfølgelig kan du også læse om maden og restauranterne, det gode tjekkiske øl, kunst, musik, museer, shopping og meget meget mere. Bedst af alt, guide bogen har et langt afsnit med beskrivelser af spændende aktiviteter og oplevelser, som vil sikre, at du får mest muligt ud af din kør selv ferie til Tjekkiet.

Så lad os hjælpe dig! Kig dig omkring og lad dig inspirere her på hjemmesiden. Husk så at tage kontakt til os via e-mail, telefon (dansk nummer: 46 98 05 07) eller ved at udfylde kontaktformularen. Derefter kan vi i fællesskab gå i gang med at sammensætte en kør selv ferie til Tjekkiet, som matcher netop dine behov!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 

 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker