Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Forlænget weekendtur til Prag

Tag på en skøn forlænget weekendtur i samarbejde med Prag EkspertenEn forlænget weekendtur til Prag er oplagt – der er mindre end 1½ times transporttid med fly og mange daglige afgange, og på denne side kan du finde alt, du har brug for, hvis du vil have mest muligt ud af din tur. Og husk på, at Prag stadig hører til blandt Europas billigste storbyer!

Lad os hjælpe med alt det praktiske fra du lander, til du letter igen. Tænk dig bare, du sætter dig ind i flyet, og næsten kun et øjeblik senere står du i en af Europas smukkeste og billigste storbyer med alle muligheder for oplevelser tilrettelagt for dig. En forlænget weekendtur til Prag kan starte med afhentning i lufthavnen, pålidelig transport til den valgte feriebolig i centrum af den Gyldne Stad – og efter de mange gode oplevelser og måske også spændende indkøb kan du blive afleveret i lufthavnen igen med masser af nye indtryk i bagagen. Alt sammen tilrettelagt i samarbejde med en dansker, som bor i Prag og ved, hvad der er værd at vide.

Prag er en storby – javist. Men alligevel vil du pga. den intime, hyggelige og fortættede atmosfære få en oplevelse af, at du kan nå omkring meget uden at blive stresset – heller ikke på en forlænget weekendtur til Prag. I vores omfattende guidebog, som alle gæster får gratis adgang til, kan du læse om de vigtigste seværdigheder, og der er desuden f.eks. beskrevet en byvandring, som du kan foretage på egen hånd – naturligvis suppleret med spændende informationer om alt det, du kan se undervejs.

Eller du kan benytte dig af tilbuddene i vores katalog med ture og udflugter i Prag på dansk. Også her er der byrundtur, som du kan deltage i. Eller måske endnu bedre, på en forlænget weekendtur til Prag kan du sammen med dine medrejsende booke en privat dansk guide, som vil sørge for, at I får set det vigtigste samt har de oplysninger, som netop I har brug for. Det er ikke dyrt, men vil danne udgangspunkt for gode oplevelser, selv hvis I har begrænset tid.

På en forlænget weekendtur til Prag er det oplagt at udforske de mange spændende restauranter og spisesteder, som byen er fyldt med. Prisniveauet er meget lavere end i Danmark, hvis du ser dig for – og det kan du lære, hvordan man gør på vores side om netop restauranter og spisesteder i Prag. Og hvorfor ikke lade sig forkæle lidt, når man nu endelig har fri – og priserne gør, at man har råd? Tips til dette er selvfølgelig en del af den omfattende service, du vil modtage fra Prag Eksperten!

Giv os lov til at forsyne dig med et gratis tilbud – helt uforpligtende. Du vil være forbavset over priser og udvalg, og det vil gøre det helt overkommeligt at tage på forlænget weekendtur til Prag. Udfyld kontaktformularen, send en e-mail, hvor du bl.a. nævner datoer og antal personer eller ring på vores danske telefonnummer 46 98 05 07 og få en snak med Laus Sørensen, indehaver af Prag Eksperten, som vil guide dig igennem mulighederne.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Få gode tips og tricks - læs i spalten til højre (under højdepunkter) og bliv meget klogere!

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker