Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Flyv til Prag fra Danmark

Flyv til Prag fra DanmarkFlyv til Prag fra Danmark – det tager mindre end 1½ time med masser af daglige afgange. Og lad os hjælpe dig med alt det praktiske vedrørende tilrettelæggelsen af en individuel og skøn ferie i Den Gyldne Stad. Så er du sikker på, at alt klapper, og du får mest muligt ud af både din tid og dit rejsebudget.

Er du træt af stive regler, begrænsninger, alt for lille udvalg, for få valgmuligheder? Så vær individuel og selvstændig – flyv til Prag og lad os stå for resten! En individuelt tilrettelagt rejse er ikke dyrere, men du er sikker på at få netop dine egne ønsker opfyldt. Og du går selvfølgelig ikke glip af noget som helst, for selv om du ikke er en del af en stor gruppe, så tilbyder vi alle de services, du også kunne benytte på en charterferie eller pakkerejse:

Flyv til Prag – og vores chauffør står klar i ankomsthallen i lufthavnen og tager imod dig. Foruden at køre dig til den valgte feriebolig vil han desuden sørge for udlevering af nøgler, indkvartering, vejledning og endda veksle penge for dig, hvis du har bedt om det. Turen tilbage til lufthavnen kan selvfølgelig også aftales hjemmefra!

Gør brug af vores omfattende vejledning på dansk. Her på hjemmesiden finder du masser af tips i den omfattende onlineguide, men alle gæster modtager desuden gratis adgang til Prag Ekspertens helt egen grundige guidebog med masser af informationer og idéer til aktiviteter, restaurantbesøg og meget mere. Flyv til Prag med vores guidebog i kufferten – så er du forberedt på en ferie fuld af gode oplevelser og vejledning fra en dansker bosiddende i Prag.

Deltag i vore mange spændende ture og udflugter i Prag på dansk. Du vælger helt frit, hvilke ture, du gerne vil deltage i og kan sammensætte en pakke, som helt matcher netop din smag. Og skulle du alligevel have ønsker, som ikke findes på programmet, så er det intet problem at få tilrettelagt en tur på egen hånd – alene eller sammen med vore dygtige danske/dansktalende guider. Allervarmest anbefaler vi, at man deltager i en byrundtur dagen efter ankomsten, så man er godt klædt på til at nyde byens mange indtryk og desuden har man fået konkrete råd undervejs. Derfor, vil du gøre det bedst muligt, så: flyv til Prag, slap af den første dag/aften, få byen serveret på et sølvfad den næste dag – og oplev mest muligt på din ferie.

Du skal selvfølgelig ikke bare tage vores ord for, at vi er den bedste hjælp, hvis du vil flyve til Prag. Læs referencerne fra de mange tilfredse kunder. Eller lad det komme an på en prøve: få et tilbud helt gratis og uforpligtende. Det kan du gøre på 3 måder: udfyld kontaktformularen, send en e-mail (husk datoer og antal personer) eller ring og få en snak på dansk på vores danske telefon 46 98 05 07. Det koster ikke noget, og det kunne blive starten på din bedste storbyferie nogensinde!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Få gode tips og tricks - læs i spalten til højre (under højdepunkter) og bliv meget klogere!

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker