Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Spændende individuelle Flyrejser til Prag - vi hjælper dig

Du kan selv tilrettelægge billige flyrejser til Prag i samarbejde med Prag EkspertenDu kan selv tilrettelægge en billig og smidig flyrejse til Prag i samarbejde med Prag Eksperten. Du har datoerne - vi har ekspertisen, erfaringen og de gode råd!

Du bestemmer datoerne helt frit - og du booker også selv flybilletterne (gerne med detaljeret hjælp fra os) - men vi sørger for alt andet. Større frihed finder du intet andet sted. Ja, man kan godt købe pakkede flyrejser til Prag. Men det er ikke billigere, og valgmulighederne er langt færre. Hos os er der ingen stive regler med bestemte dage, man skal ankomme og rejse hjem. Du er kunden - du bestemmer!

Der er adskillige daglige flyrejser fra København til Prag. Du kan selv lede efter de billigste billetter vha. www.momondo.dk. Eller du kan søge råd og vejledning hos os, og vil kan hjælpe med at tilrettelægge det for dig.

Fra Jylland kan du overveje evt. at rejse fra Hamburg. Men der findes også gode forbindelser fra f.eks. Billund og Aalborg - blot skal du nogle gange skifte fly undervejs. Bor du udenfor København, er en flyrejse til Prag stadig en oplagt mulighed. Spørg os til råds, og vi hjælper med at finde den bedste løsning.

Og husk, at Prag Eksperten kan forkæle alle, som tager på flyrejse til Prag. Lige fra du ankommer til lufthavnen og til du skal lette igen. Overnatninger, transport, udflugter, tips om restauranter - ja selv en gratis guidebog. Vi har ekspertisen, og vore kunder kan trygt læne sig tilbage og lade os hjælpe med det hele. Så får du ikke stress af planlægningen, og du kan slappe af, når du er nået til Prag.

Giv os en chance for at bevise, at du finder bedste løsning mht. flyrejser til Prag med vores hjælp. Ring på dansk tlf. 46 98 05 07, eller send en e-mail. Du kan også udfylde bookingskemaet. Det er alt sammen helt gratis og uforpligtende, men kunne blive begyndelsen til et godt og tillidsfuldt samarbejde!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

 

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker