Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Ferielejligheder

Ferielejligheder er Prag Ekspertens specialeFerielejligheder er Prag Ekspertens speciale! Hos os finder du op til 170 centralt beliggende ferielejligheder, langt flere end hos nogen anden dansk udbyder.

Og du kan selvfølgelig helt frit vælge, hvilken periode, du ønsker at booke. Mange danske udlejere af ferielejligheder har stive regler, hvor du skal booke f.eks. fra lørdag til lørdag - men ikke hos os. Her er kunden i centrum, og du har størst mulig frihed.

Jamen er det ikke besværligt? Hvad med sengetøj, håndklæder, rengøring osv.? Intet problem! I vore dejlige ferielejligheder er alt inklusive, og du skal såmænd ikke engang rede din seng selv ved ankomsten. Det er der sørget for. Vi har ingen skjulte ekstraomkostninger!

Send os en e-mail, ring til os på 46 98 05 07 eller udfyld kontaktformularen. Så sender vi dig et bredt udvalg af ferielejligheder i netop din periode, komplet med priser og beskrivelser.

Vi har ferielejligheder, som passer til ethvert behov. 1-12 personer kan bo sammen, og er I flere, kan vi arrangere op til 12 lejligheder i samme bygning centralt i Prag.

Vi håber, din interesse er vakt. Tjek menupunkter ferielejligheder og bliv overrasket over det store udvalg og den gode kvalitet!

Og husk: alle, der booker ferielejligheder hos Prag Eksperten modtager omfattende vejledning på dansk og ikke mindst gratis adgang til vores guidebog med masser af gode forslag til aktiviteter, praktiske informationer etc. - den finder du heller ikke andre steder.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker