Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Det astronomiske ud på Staromestske namesti - Den Gamle RådhuspladsGæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 

Ferielejligheder udland

Vælg ferielejligheder udland, når du skal vælge din ferie i år! Vælg nærmere bestemt at tage på en dejlig tur til Tjekkiets smukke hovedstad Prag med den moderne og fleksible rejsepartner Prag Eksperten. Andre rejsebureauer kan tilbyde en række næsten enslydende tilbud på ferielejligheder udland - men Prag Ekspertens tilbud er unikt, fordi det er specialiseret.

Hvis du vil være sikker på at få den bedst tænkelige ramme om din ferie, så bør du lade os foreslå nogle af de ca. 170 ferielejligheder, vi har kontakt til her i Prag. Det store udvalg betyder, at vi kan sende et skræddersyet forslag, som tager udgangspunkt i netop dine behov - og som typisk indeholder ca. 20 forskellige ferielejligheder udland - lige i din periode, som selvfølgelig er helt valgfri. Og det er gratis og uforpligtende at få et sådant tilbud.

Foruden indkvartering kan vi hjælpe med parkering til bilen eller med transporten fra og til lufthavn eller banegård. Vi har et stort udvalg af spændende udflugter på dansk. Og du skal selvfølgelig ikke selv tænke på de praktiske ting som håndklæder, dyner, sengetøj og rengøring. Det sørger vi for, og det er inkluderet i prisen for vore ferielejligheder udland.


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker