Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Ferielejligheder i udlandet

Flere og flere vælger ferielejligheder i udlandet - og hos Prag Eksperten er vi specialister i netop dette.Flere og flere vælger ferielejligheder i udlandet - og hos Prag Eksperten er vi specialister i netop dette.

Intet sted finder du et større udvalg af skønne lejligheder end hos os - og med den størst mulige frihed til at vælge tid og sted.

Ofte skal ferieboliger i udlandet bookes for en hel uge - f. eks. fra lørdag til lørdag. Men ikke hos os. Her vælger du helt selv. 3 dage eller 9 dage - eller noget helt tredje? Vi skal nok finde den bedste løsning.

Ferieboliger i udlandet er blevet populære, fordi de tilbyder plads og komfort, som man ikke finder på et trist hotelværelse. Og her i Prag er priserne på hoteller oftest langt højere, hvis man ønsker en attraktiv beliggenhed.

Og netop beliggenhed, indretning, plads og udstyr er vigtige forhold, når man kigger på ferielejligheder i udlandet. Her hos Prag Ekspertens hjemmeside kan du gå ind i menuen øverst i billedet og kigge på hver enkelt feriebolig. Du finder kort med beliggenhed og du finder en beskrivelse af ejendommen, området og af selve lejligheden.

At bestille ferielejligheder i udlandet er et spørgsmål om tillid. Derfor er du kommet til det rigtige sted, for hos Prag Eksperten foregår bestilling, vejledning og i det hele taget alle processer på dansk. Du kommer til at tale med en dansker, som har valgt at bosætte sig i Prag.

Så der er intet at betænke sig på. Send en e-mail, udfyld kontaktformularen eller ring på det danske nummer 46 98 05 07 - og vi er allerede godt i gang med at undersøge, om du også i fremtiden bliver en af de mange danskere, som foretrækker ferielejligheder i udlandet!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker