Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Ferielejligheder i Prag

Vi er specialister i ferielejligheder i PragVi er specialister i ferielejligheder i Prag - centrale, rummelige, billige og velindrettede.

Klik dig gennem udvalget i menuen her på siden - eller kontakt os vis e-mail, telefon (46 98 05 07) eller kontaktformularen. Så sender vi dig et forslag med et bredt udvalg af ferielejligheder i Prag, komplet med priser og beskrivelser. Selvfølgelig helt uforpligtende.

Prag Eksperten er førende på området, og som den eneste udbyder på dansk kan vi tilbyde ca. 170 ferielejligheder i Prag. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Hvis du tænker på at kigge efter hoteller i centrum af denne dejlige storby, må vi alligevel råde dig til at lade os vise dig nogle af vore dejlige ferielejligheder i Prag i stedet. Foruden en klækkelig besparelse får du komfort, god plads, dejlig beliggenhed, total frihed - og al den service og vejledning på dansk, du overhovedet kan forestille dig.

De kunder, som bestiller en af vore ferielejligheder i Prag får foruden den grundige, individuelle vejledning, vi er kendte for, også adgang til vores helt egen fyldige guide bog om Prag - ganske gratis. Her kan du læse om almindelige praktiske forhold, sikkerhed, mad, øl, musik, kunst, shopping - og ikke mindst et meget fyldigt afsnit, som helt konkret foreslår en lang række aktiviteter til både dage og aftener, så du får mest muligt ud af din ferie.

Så forestil dig bare, at du sidder sammen med dine rejsefæller - venner og/eller familie - i en hyggelig stue i en af vore ferielejligheder i Prag. I har lavet en kop kaffe eller åbnet en øl eller en flaske vin, og nu planlægger I de næste spændende eventyr. Det bliver da ikke meget bedre end det?

Tag kontakt til os og lad os hjælpe med at få den bedst tænkelige tur - med base i en af de skønneste men også billigste ferielejligheder i Prag!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker