Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Ferielejlighed Prag

Book ferielejlighed Prag lige her!Ferielejlighed Prag er i de seneste år blevet en meget populær måde at indrette sig på, når man vil opleve den spændende, smukke og fascinerende tjekkiske hovedstad. Og med god grund, for det er en perfekt ramme om storbyferien.

Her hos Prag Eksperten vil du nemmere end noget andet sted på dansk kunne finde din ferielejlighed Prag. Vi har kontakt til omkring 170 velindrettede og centralt beliggende ferieboliger, og foruden det store udvalg giver vi dig følgende fordele:

  • Frihed til selv at vælge tid og sted. Du bestemmer selv ankomst- og afrejsedag helt uden bindinger - og vi udarbejder et omfattende  forslag, så du har et stort udvalg forskellige steder i byen, når du skal vælge din ferielejlighed Prag.
  • Vi kan yde den grundigste vejledning på dansk, du kan få noget sted. Ikke alene er vi eksperter i netop ferielejlighed Prag - ejeren er tidligere flittig turist, men nu bosiddende i Prag. Så jeg ved noget om byen, og jeg ved, hvad du har brug for på din ferie.
  • Du får gratis adgang til Prag Ekspertens guide bog, som er proppet med praktiske informationer, kapitler om kunst, musik, øl, mad, restauranter og meget mere. Men måske vigtigst af alt har den en lang række helt konkrete forslag til aktiviteter til ferien, som man med fordel kan benytte med udgangspunkt i sin ferielejlighed Prag.
  • Vore lejligheder er udvalgt efter princippet om, at der ikke er varer på hylderne, vi ikke selv ville købe. Både med hensyn til beliggenhed og forholdet mellem pris og kvalitet

Så der er såmænd ikke så meget at betænke sig på. Tag trygt kontakt til os vha. en e-mail, en telefonopringning (46 98 05 07) eller kontaktformularen. Så vil du få et konkret tilbud med en lang række eksempler på ferielejlighed Prag, komplet med priser og beskrivelser - og naturligvis helt uforbindende.

 

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker