Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Ferielejlighed i Prag

Book din ferielejlighed i Prag her hos os!Ferielejlighed i Prag skal selvfølgelig bestilles gennem Prag Eksperten - hvor ellers?

Vi laver ikke andet end at give individuelle rejsende de bedst tænkelige rammer for deres ferie - og vi har Danmarks største udvalg. Så uanset hvilken ferielejlighed i Prag, du kunne tænke dig, så er du kommet til den mest relevante hjemmeside.

Hotel eller ferielejlighed i Prag?

Nu skal man jo passe på med at vælge på andres vegne, men der er mange argumenter for at foretrække en ferielejlighed i Prag frem for et hotel:

  • Det vil næsten altid være den billigste løsning. Hoteller i centrum er dyre, og det er langt det bedste at bo netop i centrum
  • I en ferielejlighed i Prag har du god plads at udfolde dig på. Du behøver ikke at sove og opholde dig (måske ryge) i samme værelse, og er I flere, er det pragtfuldt at have f.eks. en stue at hygge sig i, mens man planlægger sine eventyr de følgende dage eller bare slapper af med en forfriskning.
  • Og netop forfriskning er jo en af de ting, man helt selv styrer i sin ferielejlighed i Prag. For her er selvfølgelig køkken, så man kan holde sin kaffe varm og sin øl kold. Uanset om man har tænkt sig at lave mad eller ej er det rart at have disse faciliteter til rådighed, hvis tørsten eller lækkersulten skulle melde sig i utide
  • Du har privatliv - og slipper for en småhektisk hotel lobby. Du kan komme og gå, som det passer dig og i øvrigt få en fornemmelse af, hvordan tjekkerne bor i centrum af byen - med base i din egen skønne ferielejlighed i Prag.

Hvis du synes, det lyder spændende, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vort speciale er individuel vejledning og tilrettelæggelse af en oplevelse, som forhåbentlig vil være en succes for netop dig og dine rejsefæller. Ring (46 98 05 07), send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så kan vi sammen tilrettelægge de bedste oplevelser med grundig vejledning, gratis guide bog, eventuelt udflugter og andre services - og selvfølgelig en rigtig dejlig ferielejlighed i Prag!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker