Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Feriebolig i Prag

Prag Eksperten har flest ferieboliger at vælge imellem

Lad Prag Eksperten hjælpe med at finde en feriebolig. Så kan du nyde det astronomiske ur på Staromestske namesti - Den Gamle RådhuspladsFerieboliger i Prag er vores speciale, og her finder du Danmarks største udvalg. Vælg og vrag mellem de ca. 170 centralt beliggende, komfortable og velindrettede lejligheder i de bedste områder i Prag! Og selvfølgelig til gode og konkurrencedygtige priser. Selv om det er godt, behøver det ikke at være dyrt!

Prag Eksperten er den største leverandør på det danske marked indenfor ferieboliger i centrum af Prag. Det betyder selvfølgelig, at vi kan tilbyde det største udvalg. Men fordi vi i flere år ikke har beskæftiget os med andet og i øvrigt også har fast bopæl i Prag, så kan du samtidig stole på, at her får du den grundigste og mest pålidelige vejledning og hjælp til tilrettelæggelse af din ferie.

Når du skal vælge din feriebolig i Prag, er det vigtigt at være opmærksom på især beliggenheden. Langt de fleste vil være interesserede i at bo helt centralt. Derfor kan du på alle vore beskrivelser finde et kortudsnit, der præcist viser dig, hvor du kommer til at bo. Hvis nogen siger, at en beliggenhed i f.eks. Prag 9 er bekvem og central, fordi der er gode forbindelser med offentlig transport, så skal du være en smule på vagt. 

Men hos os får alle personlig betjening. Det er et levende menneske og ikke en automatisk computer, der tilbyder ferieboliger til netop dig i Prag, og du kan få hjælp og vejledning til at vælge det mest velegnede sted for netop dine behov, hvis du ønsker det. Du kan selvfølgelig ringe på vores danske telefon 46 98 05 07, men du kan også holde kontakt via e-mail, som vi bestræber os på at besvare hurtigst muligt.

Prag Eksperten er imidlertid mere end bare et bureau for udlejning af en feriebolig i Prag. Vi hjælper selvfølgelig også med alle de øvrige praktiske forhold omkring din ferie. Er du i bil, kan du bede os om at finde og reservere parkering, så du ikke skal bekymre dig om det, når du kommer frem. Hvis du vælger fly eller tog, kan du benytte vores transfer service, hvor du bliver modtaget i ankomsthallen eller på perronen og kørt direkte til din feriebolig, hvor du så bliver indkvarteret. Vores transfer service er ikke dyrere end en almindelig taxi – men langt mere bekvem. Du bliver modtaget som en ægte VIP og slipper for at bekymre dig, om de forskellige taxachauffører i lufthavnen eller på banegården nu også er ærlige.

Alle, som booker deres feriebolig i Prag gennem os, får gratis adgang til Prag Ekspertens helt egen guidebog. Her kan du læse om praktiske forhold, sikkerhed, mad, øl, restauranter, seværdigheder, musik mm. Men måske allerbedst: bogen har et langt kapitel med helt konkrete aktivitetsforslag, således at du med vores vejledning kan tilrettelægge din tid bedst muligt og få det optimale udbytte af din ferie. Aktivitetsforslagene er gennemprøvede og henvender sig til alle – unge, ældre og børnefamilier.

Yderligere kan vi i samarbejde med vore dygtige og venlige danske eller dansktalende guider tilbyde et omfattende og spændende udvalg af ture og udflugter i Prag på dansk. Du vælger frit, hvad du eventuelt vil deltage i, så du får netop den pakke, som passer dig bedst. Alle kan selvfølgelig deltage, også selv om man ikke har booket feriebolig i Prag gennem os.

hvorfor ikke give os en chance? Det koster ikke noget! Bed om et gratis og uforpligtende tilbud. Det kan du gøre ved at udfylde den enkle formular, du kan sende os en e-mail (husk venligst datoer og antal personer), eller du kan ringe på vores danske telefonnummer 46 98 05 07 og få Prag Eksperten i røret. Vi sender en e-mail med et fyldigt og varieret udvalg af ferieboliger i Prag, og så er det bare op til dig at vælge, om du er interesseret i en af dem. Det bliver ikke nemmere!

 

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker