Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Ferie rejse Prag

En ferie rejse til Prag starter bedst med grundig vejledning fra Prag Eksperten.En ferie rejse til Prag starter bedst med grundig vejledning fra Prag Eksperten. Brug hjemmesiden og bliv meget klogere på alt, hvad der er værd at vide, så du får en vellykket rejse.

Vi er specialister i dejlige, centralt beliggende ferielejligheder, og vi har Danmarks suverænt største udvalg. Der vil også være den perfekte mulighed til netop din ferie rejse til Prag.

Foruden hjælp til at finde indkvartering, får du meget mere, bl.a. mulighed for at reservere parkering allerede hjemmefra, afhentning i lufthavnen eller på banegården, grundige praktiske informationer og ikke mindst gratis adgang til Prag Ekspertens helt egen fyldige guide bog, proppet med gode råd om shopping, mad, øl, restauranter, musik, kunst - og måske allerbedst, en lang række konkrete forslag til aktiviteter til din ferie rejse til Prag, så du ved, hvordan du får mest muligt ud af turen.

Kig dig grundigt omkring her på hjemmesiden, spørg hvis du er i tvivl - og tag så kontakt til os via telefon (46 98 05 07), e-mail eller kontaktformularen. Så vil vi sammen med dig gå i gang med at planlægge dit livs bedste ferie rejse til Prag.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker