Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Ferie Prag

Lad os hjælpe med din ferie. Prag er stedet!Ferie i Prag er pragtfuldt året rundt. Den smukke by tager sig godt ud også om vinteren - og her kan man spare mange penge på sine overnatninger.

Spørg Prag Eksperten til råds, når du planlægger din ferie i Prag. Vi har flere års erfaring med at tilrettelægge individuelle rejser for hundredvis af danskere, og dette kommer alle vore kunder til gode. Uden at det bliver dyrere af den grund.

Uanset om du før har holdt ferie i Prag eller om det er første gang, vil du have gavn af den vejledning, du kan få hos os. Du er velkommen til at gennemsøge hjemmesiden her for informationer - især i guide delen - men vælger du at booke din ferielejlighed her, får du desuden gratis adgang til vores omfattende guide bog, som ikke findes andre steder.

En ferie i Prag er overkommelig i pris. Tjek vores ferielejligheder her på siden.

Du er desuden meget velkommen til at tage kontakt via telefon (46 98 05 07), e-mail eller kontaktformularen. Så vil du modtage et helt konkret tilbud med en lang række ferielejligheder, komplet med priser og beskrivelser. Fortæl os, hvad du har brug for på din ferie til Prag, og vi vil gøre vores yderste for at tilbyde netop dette.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker