Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Ferie kør selv

Kør selv på ferie til Prag og lad os arrangere det praktiskeFerie? Kør selv til Prag! Det er både nemt, hurtigt og billigt. Lad Prag Eksperten indkvartere jer i en af vore mange centrale og dejlige lejligheder til priser langt under tilsvarende hoteller.

Når du vælger en ferie, kør selv til Prag, er det en fordel at have styr på parkeringen allerede hjemmefra. Den del skal vi nok hjælpe med. Enten i en aflåst garage eller i et parkeringsanlæg, som vi har en særlig aftale med. Så også her vil der være penge at spare på ferie kør selv til Prag.

Husk, at hos os foregår al planlægning med udgangspunkt i den enkelte gæst - og selvfølgelig på dansk. Vi er specialister i netop Prag, og en ferie, kør selv er indenfor vores ekspertise.

Du forsynes med alle de praktiske informationer om Prag, færdselsregler, parkeringsforhold, valutaspørgsmål etc. etc., som du har brug for, så selve planlægningen af din ferie med kør selv til Prag kan ikke være nemmere.

Og endnu bedre: Alle vore kunder får gratis adgang til Prag Ekspertens egen guide bog, som er smækfyldt med praktiske informationer og ikke mindst helt konkrete forslag til aktiviteter, der skal tjene til, at du får den bedst mulige ferie. Kør selv til Prag, men kontakt først Prag Eksperten - det vil du ikke fortryde!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker