Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Tag med Prag Eksperten på Ferie i Tjekkiet

Planlæg en perfekt ferie i Tjekkiet med hjælp fra Prag Eksperten

På en ferierejse i Tjekkiet er der meget at se og opleve. Du kan booke overnatning i lejligheder her. Tag på ferie til Tjekkiet og oplev storbyens væld af muligheder i Prag. Prag Eksperten arrangerer indkvartering i gode lejligheder, som er beliggende i byens centrum, hvor du har alle attraktioner og seværdigheder i gåafstand.

Hvis du vil være helt sikker på at få et godt udbytte af din ferie, så skal du selvfølgelig henvende dig til en dansker, der har valgt at bosætte sig i Tjekkiet - simpelthen fordi han ikke kunne blive færdig med det dejlige land.

Tjekkiet er et smukt land med et klima, som på mange måder minder om Frankrigs. Og for at fortsætte den sammenligning, så er Tjekkiet jo faktisk også et ganske interessant vinland. Hvis du ferierer i Tjekkiet, kan du overveje så at sige at starte østfra – i Mæhren (Moravia). Her vil du finde masser af smukke vinmarker, og der er mange små lokale vinproducenter, som sælger de lokale dråber og har spændende muligheder for at smage på varerne.

Glæd dig over prisniveauet i Tjekkiet – det gør en ferie helt overkommelig. I provinsen er det endnu billigere end i Prag, og overnatninger, måltider, daglige indkøb, fornøjelser og så videre hører til blandt Europas allerbilligste. Derfor er en ferierejse i Tjekkiet stadig en billig – men spændende! – fornøjelse, som du bør unde dig selv og din familie.

Men enhvr tjekkisk ferie bør selvfølgelig også inkludere Prag. Denne by er så vidunderligt smuk, at man næppe tror det, før man ser det første gang. Og derfor er der også masser af ferierejsende i Tjekkiet, som vælger at komme igen og igen for at nyde Prags store oplevelser og små priser!

Lad Prag Eksperten forkæle dig med komfortabel indkvartering i en af vore dejlige ferielejligheder, lad os give dig al den information, du har brug for til din ferie. Og lad os desuden hjælpe med spændende udflugter i Tjekkiet.

Har du brug for parkering til din bil eller transport fra og til lufthavn eller banegård, så er det selvfølgelig også på programmet.

Alle fortjener en ferierejse i Tjekkiet - og DU fortjener Prag Ekspertens hjælp til at gøre den så god og spændende som muligt.

Tag kontakt med det samme - så er vi godt i gang. Du binder dig selvfølgelig ikke til noget, før vi er sikre på at have fundet den bedst tænkelige løsning til netop dine behov.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker