Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Ferie i Prag

Få hjælp til at arrangere en perfekt ferie i PragHold din ferie i Prag og oplev kultur, arkitektur, shopping, øl, mad, fornøjelse og fordybelse. Alt sammen med hjælp fra Prag Eksperten, som ikke beskæftiger sig med andet end at hjælpe gæster med at planlægge den bedst mulige ferie i Prag.

Lad os indkvartere jer i en af vore mange gode og centrale ferielejligheder, hvor I ikke kun sparer penge, men også får den helt perfekte ramme om jeres ferie i Prag: god plads, komfort, udstyr, privatliv, en god beliggenhed, køkkenfaciliteter og meget mere.

Prag Eksperten giver grundig og seriøs vejledning på dansk. Desuden modtager alle kunder gratis adgang til vores helt egen guide bog, som er fyldt med praktiske oplysninger, gode råd og masser af helt konkrete forslag til, hvordan man får mest muligt ud af sin ferie i Prag.

Uanset om du tager toget, flyver eller kører selv er vi parate til at servicere dig, så du kun skal koncentrere dig om at nyde din ferie i Prag. Resten tager vi os af.

Kig dig omkring her på hjemmesiden, og orienter dig i vores online Prag guide. Og send så en e-mail, ring på 46 98 05 07 eller udfyld kontaktformularen, så vi har en chance for at hjælpe dig med at få en skøn ferie i Prag!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker