Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Billige rejser - Prag Eksperten

Billige rejser er hvad du leder efter? Så bør du overveje Prag som dit næste rejsemål. Den smukke og spændende tjekkiske hovedstad byder på uforglemmelige oplevelser, og du kan finde en god, komfortabel og central lejlighed lige her!

Billige rejser til Prag er stadig en mulighed. Du bestemmer selv hvornår og hvor længe – og du planlægger selv, hvordan du har lyst til at rejse til Prag. Resten lader du Prag Eksperten stå for. Her finder du Danmarks største udvalg af gode og centrale ferielejligheder med fuld service i form af rengøring, linned, håndklæder osv. De har gode faciliteter og god adgang til centrum af byen. Disse lejligheder vil ofte have trådløst internet, så du kan tjekke e-mails eller læse op på nyheder.

Du kan selvfølgelig blive afhentet i lufthavnen eller på banegården – eller blive hjulpet med sikker parkering af din bil. Og du modtager grundig og spændende vejledning til planlægning af din ferie. Læs Prag Ekspertens omfattende guidebog, som du modtager gratis adgang til. Her finder du alle de praktiske oplysninger, du har brug for. Du kan læse om historien, restauranterne, maden, øllet, museerne og meget, meget  mere. Og ikke mindst så finder du i guidebogen en meget lang række forslag til dag- og aftenaktiviteter med fyldige beskrivelser. Alt sammen helt konkret og gennemprøvet, lige til at gå til – så er du sikker på at få mest muligt ud af din tur. Så grundig vejledning kan du ikke finde andre steder!

Det astronomiske ud på Staromestske namesti - Den Gamle RådhuspladsDe store kulturelle oplevelser som f.eks. opera, ballet, symfoniske koncerter eller teaterforestillinger er ikke på nogen måde uopnåelige på din billige rejse til Prag. Kvaliteten er helt i top, omgivelserne ubeskriveligt smukke – og billetterne er til at betale.

Hvis du har lyst til at blive forkælet på gourmet restauranter, som kan synes uopnåelige i Danmark – så er løsningen også en billig rejse til Prag. Med Prag Ekspertens guide bog i bagagen får du helt konkrete råd til, hvordan du kan få store oplevelser til fornuftige penge.

Læs om Prag Ekspertens gode tilbud her på hjemmesiden. Studér de tilfredse kunders reaktioner, kig på det store udvalg af dejlige ferielejligheder, sæt dig ind i forholdene ved hjælp af den grundige online guide. Og tag så kontakt til mig, så jeg kan hjælpe dig med at få den bedst tænkelige billige rejse til din næste ferie. Undgå faldgruber og lad dig i stedet rådgive af Prag Eksperten, som ikke laver andet end netop at arbejde for danske rejsendes gode oplevelser i den Gyldne Stad, Prag.

 

 

 

Billige rejser til Prag

Storbyferie er spændende, men ofte også bekosteligt. Paris, London, Rom – dejligt men dyrt. Alt koster penge, og selv en lille kaffepause eller anden forfriskning kan være noget af en udskrivning.

Sådan er det ikke i Prag! Her giver det stadig mening at ønske sig billige rejser. Og her kan du nyde århundreders storhed og føle historiens vingesus i de smalle, middelalderlige gader med smukke barok bygninger. Og du kan alligevel få en forfriskning til få penge. Hvis du ser dig for, kan du uden problemer spise en velsmagende frokost med en stor, dejlig kold tjekkisk fadøl – for omkring 40 til 50 kroner.

Hvis du booker en af Prag Ekspertens dejlige ferielejligheder er du desuden sikret en komfortabel og centralt beliggende bolig til din ferie til priser, som er lavere end hoteller af tilsvarende standard.

Leder du efter billige rejser, så er du kommet til det rette sted. Vi kan hjælpe med billig indkvartering i Prag, og vi kan også rådgive dig med alle de praktiske detaljer, der sikrer, at du får mest ud af dine penge. For det er jo ikke nok, at det på forhånd ser ud til, at man kan få billige rejser - virkeligheden skal svare dertil!


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker