Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

God og Billig Flyrejse til Prag

Arrangér en billig flyrejse til Prag og oplev så det astronomiske ur på Den Gamle RådhuspladsEn billig flyrejse til Prag tilrettelægges nemmest og mest fleksibelt i samarbejde med Prag Eksperten. Kig dig omkring på hjemmesiden og bliv glædeligt overrasket over de mange muligheder og services, du kan benytte dig af til venlige og reelle priser.

Der findes rejsebureauer, som arrangerer færdigpakkede flyrejser til Prag. Men så er du afhængig af bestemte rejsedage og får oftest tilbudt et meget lille udvalg af indkvarteringsmuligheder at vælge imellem. Hvis du i stedet samarbejder med os, så kan vi hjælpe dig til den løsning, der præcist dækker netop dine behov.

Du beder os om at finde en skøn feriebolig i lige præcist de dage, der passer dig bedst. Vi skal nok sørge for, at du får et stort og varieret udvalg med komfort, god beliggenhed og til særdeles konkurrencedygtige priser. Du booker selv en flybillet og vælger blandt de mange daglige afgange, der er mellem Danmark og Prag (direkte fra Kastrup). Du kan bruge det fortrinlige værktøj www.momondo.dk til at finde det bedste tilbud. Og er du en smule usikker, kan du bede om hjælp – f.eks. en opringning, hvor du bliver guidet igennem til det bedste tilbud. Det er nemt, enkelt og fleksibelt, og du er sikker på at få netop den billige flyrejse til Prag, som passer dig bedst.

Men du får flere fordele: fordi vi udelukkende beskæftiger os med Prag, så kan vi tilbyde en grundig og målrettet vejledning og information. Prag Eksperten har til huse i Prag og kender alt til byen – med fingeren på pulsen. Så de gode råd, du får herfra, er afprøvet i virkeligheden. Du får også gratis adgang til Prag Ekspertens helt egen guidebog med masser af informationer og med udførlige programforslag til at give bedst muligt udbytte af din billige flyrejse til Prag.

Vi har selvfølgelig flere services, som er til rådighed for dig: du kan blive hentet og bragt i lufthavnen af chauffører, vi har fast samarbejde med, og som er til at stole på. På ægte VIP-maner vil du blive modtaget i ankomsthallen og kørt direkte til den valgte feriebolig, hvor chaufføren vil sørge for, at du bliver indkvarteret. Det er ikke dyrere end en almindelig taxi, bare langt mere komfortabelt og uden stress. Vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af spændende ture og udflugter på dansk – i det hele taget alt det, du behøver for at kunne nyde en billig flyrejse til Prag fuldt ud.

Så tøv ikke! Lad os give et gratis og uforpligtende tilbud med et godt og økonomisk fornuftigt udvalg af skønne ferieboliger, der passer perfekt til en flyrejse til Prag. Udfyld kontaktformularen, send en e-mail eller ring på det danske telefonnummer 46 98 05 07.

 

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker