Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Billigere flybilletter til Prag - gode råd fra Prag Eksperten.

Først finder du en billig flybillet til Prag. SÅ kan du nyde byen. Det astronomiske ur, Staromestske namesti - Den Gamle RådhuspladsAt finde de billigste flybilletter til Prag kan være lidt af en jungle - men læs disse gode råd, og du vil være bedre rustet.

Første råd: brug www.momondo.dk. Denne søgemaskine kan helt automatisk lede hos stort set alle flyselskaber og rejsebureauer på én gang ved hjælp af bare nogle få museklik. Herefter har du en oversigt over billigere flybilletter til Prag, som kan danne udgangspunkt for din videre søgning på nettet.

Andet råd: hvis du kan være fleksibel med dine rejsedage, så undersøg flere datoer. Flybilletter til Prag (og alle andre steder) sælges efter et først-til-mølle princip, og de billigste billetter sælges først. Derfor kan der være ret store forskelle på priserne på forskellige dage. I www.momondo.dk kan du vælge alternative datoer ret enkelt, så du kan få overblik over flere alternativer.

Tredje råd: Bestil i god tid - så har du størst chance for at få billigere flybilletter til Prag. Fordi de fleste selskaber sælger de billigste flybilletter først, vil du have bedst mulighed, hvis du er tidligt ude. Det er meget sjældent, at flybilletter alene sælges som sidste øjebliks tilbud, så det kan næppe betale sig at vente. Og tidlig planlægning betyder samtidig, at du har det bedste udvalg af dejlige ferieboliger i Prag

Fjerde råd: Når du har fundet nogle tilbud, som ser ud til at passe dig, så undersøg alle detaljer omkring den endelige pris. Det, der i første omgang for alvor ligner de allerbillige flybilletter til Prag, kan ende med ikke at være den billigste mulighed alligevel, hvis der er tillæg for bagage, brændstof, manuel indtjekning eller noget helt fjerde. Derfor, inden du laver den endelige bestilling, så undersøg et par alternativer - klik dig næsten helt igennem bestillingen, indtil du ser den helt færdige pris. Så er du sikker på at have undersøgt det allerbedste tilbud.

Femte råd: lad Prag Eksperten hjælpe dig med indkvarteringen i en af vore skønne ferielejligheder. Så får du ikke kun billige flybilletter til Prag, men også et stort udvalg af centrale, rummelige, komfortable og billige ferieboliger, som vil danne det bedste udgangspunkt for dine mange oplevelser i den Gyldne Stad. Bed om et gratis, uforpligtende tilbud og lad dig positivt overraske over udvalg, kvalitet, service og priser.

Kontakt os på telefon 46 98 05 07, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker