Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Lad os hjælpe med en billig rejse til PragBillig rejse til Prag

Billig rejse til Prag finder du hos Prag Eksperten. Her er specialet gode lejligheder i centrum til priser lavere end hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Vil du køre selv, tage toget eller flyve? Det er helt op til den enkelte, hvordan man starter på en billig rejse til Prag. Men lad Prag Eksperten hjælpe dig med alt det praktiske. Vi har erfaring og know-how, så du behøver bare at læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet for dig - uden at det bliver dyrere af den grund. Bare bedre.

Lad os finde en rummelig og behagelig ferielejlighed med masser af plads og komfort. Det vil være starten på din billige rejse til Prag! Kig i udvalget her på hjemmesiden - eller kontakt os via e-mail, telefon (46 98 05 07) eller kontaktformularen.

Du får ikke bare en billig rejse til Prag. Du får også Danmarks grundigste vejledning. Dels sørger vi for at "klæde dig på" til rejsen med alle de praktiske oplysninger, du har brug for. Dels kan du altid spørge en dansker bosiddende i Prag til råds. Og endelig får du selvfølgelig rådighed over Prag Ekspertens helt egen guide bog - ganske gratis.

Så selv om du leder efter en billig rejse til Prag, behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet, komfort, service eller vejledning.

Du kan kigge dig omkring her på hjemmesiden - eller du kan henvende dig med det samme. Så begynder vi - med dig i centrum - i fællesskab at planlægge en billig rejse til Prag for dig og dine rejsefæller!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker