Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Billig rejse Prag

Billig rejse Prag starter hos Prag Eksperten!Billig rejse Prag starter hos Prag Eksperten! Her på hjemmesiden finder du Danmarks største udvalg af dejlige ferielejligheder, og du får en service og vejledning på dansk, som ikke eksisterer andre steder.

Når du booker en af vore centralt beliggende, veludstyrede og rummelige ferielejligheder sparer du penge i forhold til hotel med tilsvarende beliggenhed. Første skridt på vejen til billig rejse Prag.

Og da vi ikke laver andet end netop at servicere gæster, der planlægger en individuel og billig rejse til Prag, så er du samtidig sikker på at modtage vejledning, som er aktuel, grundig og til at forstå. Blandt andet fordi den selvfølgelig er på dansk.

Prag Eksperten bor og arbejder i Prag. En helt almindelig hverdag, som selvfølgelig er prisbevidst. Det vil komme dig til gode, når du gerne vil have en billig rejse til Prag.

Og Prag Eksperten har skrevet sin egen guidebog, som du vil få gratis adgang til, når du booker en billig rejse til Prag her på hjemmesiden. Med den i hånden er du godt hjulpet, både til at planlægge spændende aktiviteter, men også til at spise, drikke, shoppe og bo på en måde, der vil give dig mulighed for at nyde livet få mest muligt ud af en billig rejse til Prag.

Udforsk hjemmesiden - og tag så kontakt til Prag Eksperten, så vi sammen kan gå i gang med at planlægge din billige rejse til Prag. Det vil du ikke fortryde!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker