Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Billig ferie Prag

Billig ferie i Prag - Prag EkspertenEn billig ferie i Prag er absolut muligt. Især hvis du lader inspirere af denne hjemmeside og lader Prag Eksperten stå for indkvarteringen i en af vore dejlige ferielejligheder i centrum af byen.

Hoteller er dyre her, men hvis du i stedet booker en af vore ferielejligheder, får du bedre mulighed for at få en billig ferie i Prag. Men ikke kun prisen er en fordel.

Hos Prag Eksperten modtager du grundig vejledning - på dansk, selvfølgelig! Jeg har erfaring fra egne rejser og nu bor jeg i byen. Så du allierer dig sådan set med en af de lokale, der gennem en helt almindelig hverdag ved, hvordan man både kan få kvalitet, men samtidig holde en billig ferie i Prag.

Foruden frihed til helt selv at vælge tid og sted, får du masser af plads, komfort og udstyr. Men du får selvfølgelig også gratis adgang til Prag Ekspertens egen guidebog - pakket med tips og tricks, både mht. aktiviteter og seværdigheder, men også gode råd om spisesteder, øl, mad, indkøb - alt det, der sikrer dig en billig ferie i Prag!

Kig på vores enestående store udvalg af dejlige lejligheder og tag så kontakt til os. Så vil jeg gøre mit bedste for, at du får både en god og billig ferie i Prag!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker