Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Bil ferie

En Bil ferie til Prag er både spændende og billig.En Bil ferie til Prag er både spændende og billig.

Lad Prag Eksperten stå for indkvarteringen i en af vore lækre og centralt beliggende lejligheder. Priserne er lavere end de fleste hoteller, og du får den perfekte ramme for din bil ferie med god plads, godt udstyr, mulighed for at være flere sammen og gå-afstand til det hele.

Lad os hjælpe dig med at planlægge bil ferien: vi vejleder med ruteplaner, der er sørget for både linned, håndklæder og rengøring. Men vigtigst af alt - når nu det er en bil ferie, vi taler om: Vi sørger selvfølgelig også for, at der er parkering parat til din bil. Sikker og billigere end de almindelige parkeringshuse og lignende.

For ingen bil ferie uden fornuftig parkering - vel?

Tusindvis af danskere lader hvert år bil ferien gå forbi Prag. Du kan vælge at lade denne smukke, gamle hovedstad være det egentlige mål. Men går din tur til f.eks. Italien, så er Prag kun en omvej på 150-200 km., og det vil være en perfekt finale på bil ferien, hvis du bruger nogle dage her. Selvfølgelig er vi behjælpelige uanset opholdets længe, og vi har ingen snævre begrænsninger med f.eks. bestemte dage, du skal ankomme på. Alt er frit.

Kontakt os med det samme og lad os vise, hvad vi kan hjælpe med. Så bliver også DIN bil ferie til Prag en god, spændende og tryg oplevelse!

 

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker