Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Bil ferie Tjekkiet

Lad Prag Eksperten stå for indkvarteringen i Prag under din bil ferie i TjekkietEn bil ferie i Tjekkiet bør selvfølgelig også rumme et ophold i Prag. Hos Prag Eksperten er der altid mulighed for at arrangere fleksible rejser med alle mulige individuelle hensyn. Derfor kan du trygt lade Prag Eksperten stå for indkvarteringen i Prag under din bil ferie i Tjekkiet. Så får du ikke alene indkvarteringen, men også en række andre tilbud, hvis du ønsker det.

Hos kan du forvente en personlig betjening på dansk - uanset om du ringer på det danske nummer 46 98 05 07, sender en e-mail, eller måske allernemmest: udfylder kontaktformularen. Du modtager et fuldstændig gratis og uforpligtende tilbud på indkvartering, og vi vil gøre vores bedste for at gøre din bil ferie i Tjekkiet til en god oplevelse.

Bl.a. skaffer vi dig parkering her i Prag - og vi sørger for udførlig information om alle praktiske forhold på dansk. Og selvfølgelig vil du, som alle vore gæster, få vores unikke og grundige guidebog forærende, så der er masser af læsestof hjemmefra og undervejs til din bil ferie i Tjekkiet.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker