Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Bil ferie kør selv

Bil ferie - kør selv er en helt oplagt mulighed, når du ønsker at besøge Tjekkiets smukke hovedstadBil ferie - kør selv er en helt oplagt mulighed, når du ønsker at besøge Tjekkiets smukke hovedstad.

Vi matcher friheden ved bil ferie kør selv i vore dejlige ferielejligheder i hjertet af Prag. Her får du plads og sparer penge i forhold til hoteller med samme gode beliggenhed. Den perfekte ramme om din bil ferie. Kør selv er blevet meget populært, men hos os får du råd og vejledning på dansk i et omfang, du vanskeligt finder alle steder. Vi er vant til at hjælpe med planlægning af bil ferie. Kør selv har været blandt de hyppigste rejsemåder blandt kunderne i den tid, Prag Eksperten har eksisteret.

Blandt andet fordi vi kan hjælpe med noget af det allervigtigste: vi kan booke en garage til din bil ferie. Kør selv, men gør det med hjælp fra Prag Eksperten. For hvorfor springe over, hvor gærdet er højest, når hjælpen findes lige på denne hjemmeside.

Tjek menuen, se lejlighederne - og tag så kontakt til os, så vi kan hjælpe med din bil ferie. Kør selv er frihed og fleksibilitet. Og med Prag Ekspertens vejledning er det også tryghed og gennemskuelighed.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker