Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Det astronomiske ud på Staromestske namesti - Den Gamle RådhuspladsGæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 

Attraktioner i Prag

Attraktioner i Prag er det, vi hos Prag Eksperten ved mest om.

Hvis du vælger at planlægge din ferie gennem os, vil du få udførlig vejledning i, hvilke attraktioner i Prag, du bare opleve - og hvordan du kommer til at opleve dem.

Book en af vore dejlige og centralt beliggende ferielejligheder, som du finder i menuen for oven her på hjemmesiden. Ikke alene sparer du penge i forhold til hoteller - du kommer også til at bo lige midt imellem eller meget tæt på de fleste af de mange attraktioner i Prag.

Og i vore ferielejligheder har du god plads at boltre dig på. Ikke kun et lille værelse, men gode opholdsrum, hvor du sammen med dine medrejsende kan holde et hvil, få en forfriskning og planlægge, hvilke af de mange attraktioner i Prag, der kommer næst på listen.

Du får råd og vejledning hele vejen igennem, og du kan altid spørge Prag Eksperten til råds. Men yderligere vil du modtage adgang til en omfattende guidebog, der har som et af sine vigtigste mål at forberede dig på, hvordan du bedst kommer til at nyde ferien blandt de mange attraktioner i Prag


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker