Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Apartments Prague

Apartments Prague er en meget populær indkvarteringsformApartments Prague - ferielejligheder i Prag - er en af de mest populære indkvarteringsmuligheder for Prag rejsende fra hele verden.

Og ikke uden grund. Apartments Prague fås til lave priser, giver masser af plads, har centrale beliggenheder og er fleksible løsninger.

Så hvis du planlægger en rejse til Prag for få eller mange - så tjek vore Apartments Prague her på hjemmesidensiden. Selvfølgelig med den meget vigtige detalje, at du hos os kan nøjes med at kigge efter ferielejligheder. For vi taler dansk, servicerer på dansk, forærer dig en guidebog på dansk - vi tilbyder alle de fordele, du får i apartments Prague - men sørger for, ar du er ordentligt rådgivet og serviceret på det sprog, du kender allerbedst: på dansk!

Velkommen til Prag Eksperten! Her kalder vi det ferielejligheder - og du behøver aldrig mere at søge efter Apartments Prague og spekulere på, om du får en person i røret, du ikke forstår, eller modtager en uklar e-mail. DET er da tryghed!

 

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker